El Piromusical de la Mercè, en directe a TV3 i a la plataforma 3Cat

Dimarts 24 de setembre, a les 22.00, TV3 i la plataforma 3Cat emetran en directe el Piromusical que posarà el punt final a les Festes de la Mercè de Barcelona. Llucià Ferrer serà l'encarregat de presentar l'espectacle

El Piromusical tancarà, com ja és tradició, les Festes de la Mercè de Barcelona. Serà el dimarts 24 de setembre a les 22.00 i es podrà veure en directe a TV3 i a la plataforma 3Cat. Llucià Ferrer serà el presentador d'aquest espectacle de música i llum que ja és tot un clàssic de la Festa Major de Barcelona.   

Com a novetat, aquest any el Piromusical serà d'autor. L'artista catalana més rellevant del món de la música, Rosalia, és qui ha fet la selecció musical al voltant de la qual s'ha creat l'espectacle pirotècnic. Amb aquesta llista de cançons específiques per al Piromusical, Rosalia ha volgut fer un regal a Barcelona per a un esdeveniment que cada any atrau milers de persones a l'avinguda Reina Maria Cristina de la ciutat. 

El Piromusical serà, com sempre, un espectacle de 30 minuts de durada i 3Cat l'oferirà en directe amb un gran desplegament tècnic. Com en les últimes edicions, es podran veure imatges espectaculars a través d'un dron que sobrevolarà l'avinguda Reina Maria Cristina des de 120 metres d'alçada.  

Com cada any, el Piromusical de La Mercè 2024 està organitzat per l'Ajuntament de Barcelona a través de l'Institut de Cultura. Pirotècnia Igual és l'empresa pirotècnica que es farà càrrec de l'espectacle de focs artificials. 

Anar al contingut