Especial informatiu del debat d'investidura, a 3Cat

Els serveis informatius de 3Cat faran una cobertura multicanal del debat d'investidura per escollir el pròxim president de la Generalitat de Catalunya i veure el possible retorn del president Carles Puigdemont a Catalunya, aquest dijous, 8 d'agost

Els equips informatius de 3Cat oferiran una cobertura completa del debat d'investidura de la futura presidència de la Generalitat de Catalunya i l'arribada al Parlament del president Carles Puigdemont, a TV3, al 324, a Catràdio, a Catalunya Informació i a la plataforma 3Cat. Un desplegament multicanal, amb la col·laboració dels caps d'informatius i política i els millors analistes.  

TV3, el 324 i la plataforma 3Cat (a partir de les 6.00) 

TV3 i el 324 començaran el dia amb les rodes informatives en directe una hora abans de la programació habitual, a partir de les 6.00. A partir de les 8.00 i fins que s'allargui, faran l'emissió simultània de l'especial informatiu "La investidura i el retorn". Un programa presentat per Toni Cruanyes i Xavi Coral des del Parlament de Catalunya, amb l'anàlisi de Jordi Pons, cap de Política de TV3, i la corresponsal parlamentària, Anna Poch.  

Els serveis informatius faran un desplegament de professionals dins i fora del Parlament, a la Ciutat de la Justícia i al Tribunal Suprem. A la taula de tertúlia hi participaran representants dels grups parlamentaris, experts en política, en dret processal i penal i tertulians.  

Aquest especial serà dirigit per Anna Oliet, amb el suport de Griselda Guiteras, amb la realització de Patrícia Artigas i la producció de Mirentxu Pascual. 

També es podrà seguir a través de la visualització en directe de la plataforma 3Cat. 

Catràdio, Catalunya Informació i la plataforma 3Cat àudio (a partir de les 7.00) 

Catràdio s'hi posarà a partir de les 7.00 amb un especial "El matí de Catalunya Ràdio", amb Francesc Garriga i Ricard Ustrell desplaçats al Parlament, i fins que s'acabi el debat, amb l'equip de Política dels serveis informatius de Catràdio, amb periodistes i especialistes.  

A Catalunya Informació, a partir de les 7.00 s'emetrà l'emissió de Catràdio simultàniament i es radiarà el debat d'investidura íntegrament a través del senyal del Parlament de Catalunya des de l'inici.  

Com amb les emissions televisives, també es podrà seguir la cobertura radiofònica a través de l'app de Catràdio i de la plataforma 3Cat.  

 

#Investidura3Cat 

Anar al contingut