Love of Lesbian
Love of Lesbian

iCat emet en directe el concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi

Aquest dissabte a les 19.00, iCat oferirà en directe el concert de Love of Lesbian al Palau Sant Jordi de Barcelona. Serà el primer esdeveniment massiu sense distància social, però amb les mesures preventives pertinents

El concert de la banda catalana Love of Lesbian repassarà la seva trajectòria abans del llançament del seu pròxim disc, "V.E.H.N.". El Palau Sant Jordi de Barcelona serà l'escenari del primer esdeveniment massiu sense distància social després d'un any que ha estat catastròfic per als concerts, cicles i festivals.

A l'assaig clínic multitudinari hi assistiran unes 5.000 persones sense distància social, però subjectes a les mesures preventives pertinents: hauran de dur mascaretes FFP2 facilitades per l'organització i es faran testos massius previs el mateix dia. 

Aquesta nova prova pilot, hereva de la que es va fer al desembre a la Sala Apolo, és una iniciativa dels principals festivals catalans per establir un nou protocol per a la celebració d'esdeveniments culturals en el context actual, i compta amb la col·laboració de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona i el suport de les associacions musicals catalanes, la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona.

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

Anar al contingut