El Barça s'ha quedat amb el Trofeu Joan Gamper en 46 ocasions
El Barça s'ha quedat amb el Trofeu Joan Gamper en 46 de les 58 edicions disputades (Europa Press)
Dilluns, a les 19.00

La 59a edició del Trofeu Joan Gamper, en directe per TV3

Dilluns, a les 19.00 TV3 emetrà la presentació del primer equip masculí del Barça. I a partir de les 20.00 es podrà seguir el partit que disputaran els de Hansi Flick contra el Mònaco

El Trofeu Joan Gamper serà l'últim assaig del Barça abans que comenci la competició oficial, dissabte, en la Lliga contra el València. En aquesta edició el rival serà el Mònaco, el segon classificat la temporada passada de la Lliga francesa.

El Gamper servirà de presentació del nou projecte del Barça, amb Hansi Flick a la banqueta, davant dels seus aficionats. També serà el moment de veure el gran fitxatge per al curs 24-25, l'egarenc Dani Olmo.

Fins ara, aquest estiu, el Barça ha disputat tres amistosos durant la gira americana, contra el Manchester City, el Reial Madrid i el Milan. El balanç ha estat d'una victòria i dos empats.

Durant la gira, han estat diversos els joves del planter que s'han reivindicat, com Pau Víctor, Marc Casadó o Marc Bernal. Contra el Mònaco, ja estaran disponibles futbolistes que s'han incorporat més tard a la pretemporada, com Lamine Yamal, el gran protagonista del Gamper de l'any passat contra el Tottenham.

La programació d'aquest Trofeu Joan Gamper arrencarà a les 19.00,  una hora abans que comenci el partit. Maria Fernández Vidal presentarà aquest especial, acompanyada de Gerard Autet i Gerard López. Hi participaran, també, Francesc Latorre, Jordi Grau i Laura Brugués. La transmissió del partit serà d'Àlex Castells.

Anar al contingut