
La millor recepta amb ostró de l'Ampolla, a "Joc de cartes"
Demà, a les 22.45, TV3 emetrà el sisè capítol de la cinquena temporada de "Joc de cartes", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de Magnolia
"Joc de cartes" continua el seu recorregut per Catalunya i la furgoneta del programa farà parada a l'Ampolla, on es barreja l'aigua salada del Mediterrani i l'aigua dolça de l'Ebre per donar lloc al sabor únic de la seva ostra. Marc Ribas mirarà de trobar la millor recepta amb ostró visitant quatre restaurants de la població.
El primer serà Can Marqués, on la seva propietària, Lorena Barberà, intentarà demostrar que no es va equivocar fa pocs mesos quan va deixar la feina d'administrativa per obrir el restaurant. La segona visita serà al Rodamar, un restaurant minimalista i innovador que mira de sorprendre el client de la mà del seu xef i propietari, Hèctor Roda.
Continuaran al Bama Beach Club, "més que un restaurant", segons Aitor Ema, el seu propietari, que presumeix de terrassa, vistes i gosadia amb les seves receptes d'ostró. I acabaran al Restaurant del Mar i amb la seva propietària, Sílvia Márquez, guanyadora en tres ocasions del concurs d'ostres de l'Ampolla.
Qui cuinarà la millor recepta? Qui aconseguirà sorprendre amb els seus ostrons? Qui s'endurà els 5.000 ?