La nova temporada de l'exitós "Joc de cartes estiu", a TV3 i la plataforma 3Cat

Dimecres 31 de juliol, torna "Joc de Cartes Estiu" per vuitena temporada consecutiva, i ho fa encara amb més emoció perquè incorpora dues novetats ja conegudes a les edicions de tardor: el Plat Estrella i la possibilitat d'un canvi de nota

D'una banda, Marc Ribas triarà el Plat Estrella del programa, aquell que més li hagi agradat, i que atorgarà mig punt més al restaurant que l'hagi servit. De l'altra, els concursants tindran dret a canviar una de les notes que hagin posat durant el programa. La resta serà com sempre: tres restaurants, tres parelles de concursants i 3.000 euros de premi. 

Començaran la ruta estiuenca per trobar "El millor restaurant amb sabor de mar del Maresme". Es traslladaran a les muntanyes de Prades per trobar "El millor restaurant de km0". I, aprofitant la celebració de la Copa Amèrica de Vela, donaran a conèixer l'oferta gastronòmica de la zona buscant "El millor restaurant del Port Vell de Barcelona". A l'estiu no pot faltar costa, sol, mar... i enguany volen trobar "El millor restaurant del cor de la Costa Daurada", per això visitaran Salou, Cambrils i Vila-seca. I, per als amants del camp, buscaran "El millor restaurant d'interior de l'Empordà". Com sempre, i per acabar la temporada estiuenca, faran un repàs dels millors moments d'aquests cinc programes. 

Els capítols

El millor restaurant amb sabor de mar del Maresme

Marc Ribas farà la seva primera parada a L'Espigó de Canet, on Sergi Campdepadrós i Alina Xapellí ofereixen cuina holística i mediterrània amb productes del mar a tocar de la platja. També anirà al Bocamar de Premià de Mar, on Oriol Balaguer i Olga Melnikava  sorprendran amb peixos a la brasa i arrossos. Aquests restauradors volen mostrar les seves habilitats en la preparació de plats mariners. I, per acabar, visitarà El Timonel al port del Masnou, on Matilde Salvat i Anna Furió, mare i filla, el faran gaudir d'una cuina mediterrània amb peixos i mariscos de temporada.

El millor restaurant de producte KM0 de Prades

Marc Ribas recorrerà les muntanyes de Prades per conèixer els millors restaurants de KM0 de la zona. Començarà per Montblanc, on trobarà Marc Pallàs i Pol Mandri al capdavant de Cal Malgret. A la seva cuina, aquests dos joves restauradors barregen tradició i avantguarda. També anirà fins al D Prades, on la parella formada per Jordi Fort i Montserrat Anguera faran gaudir d'una cuina senzilla amb productes de temporada i proximitat.

I, per acabar, visitarà L'Hostelet, on Núria Retamero i Yara Muñoz, mare i filla, ofereixen una cuina de cullera amb clàssiques receptes de la iaia.

El millor restaurant del cor de la Costa Daurada

L'estiu és època de sol, platja i bona gastronomia. En Marc visitarà Salou per conèixer Ester i David Gassull, germans i propietaris del Mendebal, un restaurant de cuina basca amb sabors autèntics. A la Pineda, descobriran el Wissler, una hamburgueseria amb una oferta de cerveses molt extensa gestionada per Nini Abramia i Abril Bonillo.

Finalment, anirà a Cambrils per visitar Les Barques, un restaurant de cuina mediterrània i arrossos dirigit per Xavi Capella i Xavi Palau.

El millor restaurant del Port Vell de Barcelona

En Marc visitarà La Cala, un bar gestionat per Francisco Lorente i Edgar Sánchez, dos restauradors molt orgullosos de tenir una gran terrassa que ofereix una gastronomia per a tots els públics. També anirà fins al Brisa, un restaurant situat a primera línia de mar, on Carla Serramitjana i Mariona Cerdà treballen per guanyar-se el públic local amb la seva cuina i unes vistes espectaculars. Per últim, visitarà el Rooster and Bubbles, on Marc Martinez i la seva mare, Anna Maria Casas, reversionen els clàssics de les rostisseries de tota la vida seguint el llegat de l'avi matern.

El millor restaurant de l'interior de l'Empordà

Marc Ribas farà parada a la Bisbal d'Empordà per descobrir el restaurant Tres Margarit, on Joan Cuenca i Sandra Ribas faran gaudir d'una experiència gastronòmica amb unes vistes úniques. També anirà fins a Peratallada per conèixer El Borinot, un restaurant gestionat per la parella formada per Kirill Lukashevskiy i Araya Monroy. Aquest restaurant ofereix una fusió de cuines amb ingredients frescos i locals en un entorn medieval. I, per acabar, es dirigirà al restaurant Cal Carreter, a Sant Sadurní de l'Heura. Allà es trobarà amb Toni Rueda i la seva filla, Yasmina Rueda, propietaris d'un establiment que destaca per la seva cuina de xup-xup i els esmorzars de forquilla.

Anar al contingut