Dimecres, a les 22.05

La setena temporada de "Joc de cartes" arriba amb novetats a les puntuacions

Dimecres, a les 22.05, TV3 estrenarà la setena temporada de "Joc de cartes", el concurs gastronòmic líder d'audiència de TV3, presentat per Marc Ribas, i que es fa amb la col·laboració de Magnolia. En el primer capítol buscaran la millor mongeta del ganxet del Vallès

Dimecres, 1 de novembre, arrenca la setena temporada de "Joc de cartes" i ho fa amb algunes novetats. La més destacada és el canvi en el sistema de puntuacions que, en molts casos, podrà capgirar el resultat final de la classificació. A més, enguany la furgoneta del programa torna a sortir de Catalunya i, en aquesta ocasió, visitarà per primer cop el Principat d'Andorra i tornarà a València. 
 
En aquesta temporada, Marc Ribas visitarà 52 restaurants diferents, repartits en 13 programes. Alguns seran un autèntic duel entre tipus de cuines, tipus d'especialitats i, fins i tot, es viurà la revenja de l'arròs, un duel que van guanyar els catalans fa tres temporades i que ara volen emportar-se els valencians. 
 
Les audiències de la sisena temporada, que va acabar al gener, van ser excel·lents. "Joc de cartes" va ser líder absolut de la seva franja, a molta distància de la resta de cadenes. En el conjunt de totes les emissions, va fer una audiència acumulada de 2.329.000 espectadors i una mitjana de 830.000 espectadors en cada programa. 
 
Des del punt de vista qualitatiu, segons el GfK, el programa, reconegut amb un Premi Ondas, té una valoració de 8,2, una bona qualificació. A més, el 93,5% dels panelistes el troben un programa bastant o molt entretingut i el 91,5% el troben original i diferent. 
 

Primer capítol: "La millor mongeta del ganxet del Vallès"

Si hi ha un producte estrella a la cuina catalana és la mongeta del ganxet, per això aquesta setmana "Joc de cartes" busca la millor mongeta del ganxet entre quatre restaurants del Vallès. 
 
A Sant Feliu de Codines visitaran Can Tastet, que defensarà la seva propietària i cap de sala, Montse Pi. A Vilanova del Vallès coneixeram la Masia Can Palau, on el seu copropietari i cap de sala, Jalil Akhezzan, posa ritme a tot el que surt de la cuina. Es traslladaran a Matadepera per degustar els plats amb mongeta que elabora Txus Garreta al 7vuit7. I, finalment, aniram fins a Vacarisses per conèixer La Granja Vacarisses i la seva cap de cuina, Pilar Salazar. 
 
tv3.cat/jocdecartes
Anar al contingut