El nou recorregut de l'Olla de Núria
El nou recorregut de l'Olla de Núria

L'Olla de Núria, amb nou recorregut i més quilòmetres i desnivell, a TV3 i la plataforma 3Cat

Diumenge, a partir de les 8.50, es podrà seguir per TV3 i la plataforma 3Cat l'Olla de Núria, que després de 16 edicions canvia el recorregut

La cursa tornarà a omplir de corredors la vall de Núria. Tots els inscrits a l'Olla gaudiran de tres quilòmetres més de cursa respecte a les altres edicions (en total 24,3 quilòmetres). Un recorregut que començarà amb l'ascens al Puigmal per acabar baixant des del pic del Segre, tot passant pel coll de Finestrelles . A partir d'aquí es modificarà el recorregut i els corredors tornaran a Núria per tot seguit començar l'ascens cap al pic de Noucreus pel coll de Noufonts. Finalment, hi ha la pujada Puig de Font Negre i el pic de l'Àliga, abans d'arribar a la línia de meta a l'esplanada del Santuari de Núria.

En directe per TV3 i 3Cat

L'Olla de Núria es tornarà a retransmetre en directe per TV3 i 3Cat després de les exitoses experiències dels últims 5 anys. Es desplegarà un ampli equip per fer arribar als teleespectadors la màgia d'una cursa de muntanya emblemàtica. 

 Xavier Casillanis dirigirà la transmissió que conduiran Maria Fernández Vidal i Josep Maria Puig amb l'anàlisi tècnica de dos exguanyadors de la cursa, Mireia Miró i Marc Pinsach. Àlex Àvila connectarà també des del cim del Puigmal. La producció anirà a càrrec de Francesc Ortega.

esport3.cat

Anar al contingut