
"Tast vertical" celebra la Setmana del Vi Català des del Gastronòmic Fòrum Barcelona
Des d'avui, divendres 11 de novembre, està disponible al web i a l'app de Catalunya Ràdio una edició especial de "Tast vertical", el programa de vins i productes de territori d'Empar Moliner a Catalunya Ràdio. El podcast està enregistrat des del Gastronòmic Fòrum Barcelona, situat a la Fira de Barcelona, on els cellers catalans van tornar a tenir un gran protagonisme en el marc de la Setmana del Vi Català, que se celebra fins diumenge arreu del territori.
Al "Tast vertical" d'avui, Empar Moliner visita el Gastronòmic Fòrum Barcelona, una cita anual que, entre moltes altres activitats, dona a conèixer i promociona els vins del territori català amb ponències, debats o tastos. La directora de l'Institut Català de la Vinya i el Vi de la Generalitat, Alba Balcells, fa cinc cèntims de la riquesa del vi de les terres catalanes. I també participen al programa Jordi Grau, adjunt a la gerència de Vins i Licors Grau de Palafrugell, i dos elaboradors: Jordi Vidal, de la Conreria d'Scala Dei, i Josep Maria Albet, del celler penedesenc pioner en l'agricultura ecològica Albet i Noya, de Sant Pau d'Ordal.
El podcast també descriu més detalls de la fira tot fent una volta pel seu interior. I "La caçadora de productes" descobreix les singularitats i característiques del formatge de Maó.
El programa "Tast vertical", amb Empar Moliner, la música d'Àlex Torío i els comentaris de Ramon Francàs, es pot sentir cada divendres en format podcast a la web i l'app de Catalunya Ràdio.