"Tocarem el cel!": tot a punt per a la gran estrena de "Zenit"

Miki Núñez presenta el nou format d'entreteniment familiar dels divendres a la nit a la plataforma 3Cat i a TV3.

Aquest divendres a la nit s'estrena "Zenit", el nou xou musical de 3Cat pensat per reunir tota la família davant de la pantalla. El programa es podrà veure a partir de les 22.05 a la plataforma i a TV3.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 3Cat (@som3cat)


Cada setmana, 8 artistes, dos de cada generació (Boomers, X, Y i Z), intentaran captivar el públic de plató i el de casa cantant en directe. A les grades, 100 persones de públic, representants de cada generació i capitanejades per Joan Reig, Gisela, Lildami i Suu, tindran un paper decisiu valorant les actuacions; cada grup generacional podrà atorgar fins a 25 punts, podent sumar una puntuació màxima per actuació de 100 punts. Paral·lelament, el públic de casa també podrà puntuar a través d'un codi QR i l'artista més votat rebrà 5 punts extres. Només un dels 24 artistes que acabaran passant pel programa aconseguirà seduir totes les generacions. Qui serà?  
 

Tot aquest xou estarà amenitzat per Miki Núñez, el mestre de cerimònies d'aquest gran espectacle que promet boníssimes actuacions, però, sobretot, grans dosis d'humor i molt bon rotllo. Tots els detalls d'aquesta gran estrena, aquí

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut