Cuina asiàtica amb Gemma Mengual, a "Menú cap de setmana"
Es poden fusionar la cuina catalana i la japonesa? La Gemma Mengual i el xef Albert Raurich ho demostraran a "Menú cap de setmana" amb l'ajuda del Nandu Jubany i el Llucià Ferrer.
Aquesta setmana dediquem el "Menú cap de setmana" a la cuina asiàtica amb dos convidats: la Gemma Mengual, una apassionada per la cuina asiàtica i el xef Albert Raurich, un crac de la cuina asiàtica.
Juntament amb el xef Nandu Jubany i el presentador Llucià Ferrer, faran cuina a quatre mans: cuinaran plats japonesos i en faran una versió catalana al restaurant de l'Albert Raurich, el Dos Palillos.
Però entre plat i plat en Nandu Jubany un llençarà un repte a la Gemma i a en Llucià: fer un maki gegant. Se'n sortiran? Per fer-ho es desplaçaran a Sant Cugat, al restaurant de cuina asiàtica de la Gemma Mengual.
Com és habitual, recuperarem receptes de tota la vida amb el nostre patrimoni gastronòmic català: les àvies.
Juntament amb el xef Nandu Jubany i el presentador Llucià Ferrer, faran cuina a quatre mans: cuinaran plats japonesos i en faran una versió catalana al restaurant de l'Albert Raurich, el Dos Palillos.
Però entre plat i plat en Nandu Jubany un llençarà un repte a la Gemma i a en Llucià: fer un maki gegant. Se'n sortiran? Per fer-ho es desplaçaran a Sant Cugat, al restaurant de cuina asiàtica de la Gemma Mengual.
Com és habitual, recuperarem receptes de tota la vida amb el nostre patrimoni gastronòmic català: les àvies.