Gastronomia

El restaurant Aimia, de Lleida, a "Cuines"

Josep Niubó i Jordi Pallàs, cuiners del restaurant, ens ensenyen receptes ben suggerents com una amanida de cuixetes de guatlla i bolets d'escabetx o una crema cremada de carbassa.

Dos cuiners, un sol restaurant: des de Lleida ens arriben Josep Niubó i Jordi Pallàs. Al seu restaurant, Aimia, estan acostumats a ser vistos pels clients mentre ells cuinen. Ara els podrem veure tots nosaltres gràcies a les càmeres del "Cuines".

El primer a posar-se la jaqueta de l'Aimia és el Jordi Pallàs. I aposta per començar la setmana amb una amanida de cuixetes de guatlla i bolets d'escabetx. Dimarts, el Jordi es passa al dolç i caramel·litzarà peres amb ratafia, que acompanyarà amb mató i gelat de xocolata blanca.

Sense temps que es refredin els fogons, el Josep Niubó pren el relleu al seu company de cuina per fer-nos una crema cremada, però de carbassa. I dijous, el mateix Josep acabarà la setmana amb uns bons calamars amb crema de fino, farigola i cansalada.

Divendres és festiu i, per tant, no hi haurà la ració habitual de "Cuines de casa".
Anar al contingut