Gastronomia

El restaurant Axol de Cabrils, a "Cuines"

Albert Ortiz, el jove xef del restaurant, ens ensenya a preparar plats tan suggerents com unes croquetes de sobrassada o un salmó amb crema de formatge.

Aquesta setmana el "Cuines" rep la visita d'un restaurant del Maresme: l'Axol de Cabrils.

El jove xef del restaurant, Albert Ortiz, debutarà al programa dilluns amb unes croquetes de sobrassada amb poma i mel.

Dimarts aprendrem a aprofitar les tavelles dels pèsols amb una recepta de pèsols estofats amb llom de bacallà. Dimecres, el cuiner ens ensenyarà a fer un salmó amb crema de formatge i salsa de tàperes. I dijous ens acomiadarem de l'Albert Ortiz amb unes guatlles en escabetx i puré de col.

Com sempre, el programa tancarà la setmana amb cuina domèstica. Aquest divendres, l'amateur que passa per l'espai "Cuina de casa" és Margarita Guri, de Valldoreix, que ens ensenyarà a preparar el seu estofat de tripa de bacallà amb mongetes.
Anar al contingut