Gastronomia

El restaurant Ca la Laia, de Cantonigròs, a "Cuines"

El xef del restaurant, Ignasi Camps, ens ensenya a preparar plats senzills però temptadors, com un arròs amb calamars de llauna o uns canelonets de verdures tardanes.

Aquesta setmana, el "Cuines" presenta el restaurant Ca la Laia de Cantonigròs, a Osona, la casa de cuina més senzilla de l'equip de Ca l'Ignasi de la mateixa població.

El xef Ignasi Camps ens farà dilluns un arròs amb calamars de llauna, en què els calamars del rebost són els protagonistes. Dimarts 24, dia de la Mercè, serà el torn d'un plat de festa, els canelonets de verdures tardanes. L'endemà, dimecres, Ignasi Camps farà unes patates del bufet negres amb rossinyols i cansalada fumada de Vic. I dijous acomiadem aquest restaurant del Collsacabra amb unes postres, ara que les figues són en el millor moment: mousse de crema i llimona confitada amb figues caramel·litzades.
 
Divendres és el torn de la cuina amateur. Al "Cuina de casa" coneixerem Lluís Cònsol, un economista de Matadepera. El Lluís farà un lluç a la donostiarra amb albergínies.
Anar al contingut