El restaurant Garbí, de Castellar del Vallès, al "Cuines"
El xef Carles Calsina cuina plats on destaquen productes típics de la cuina del Vallès, com les mongetes del ganxet o la botifarra terregada.
Aquesta setmana visita el "Cuines" un cuiner del col·lectiu Cuina Vallès: el Carles Calsina. Divendres, com sempre, la secció "Cuina de casa", en aquesta ocasió amb una mestressa de casa de Gavà.
Dilluns, el Carles Calsina, xef del restaurant Garbí de Castellar del Vallès, cuinarà uns filets de llenguado amb un dels productes que els restaurants del Vallès no es cansen de promocionar: les mongetes del Ganxet. Les prepararà acompanyades amb múrgoles. Dimarts continuarà amb un altre d'aquests productes dels què Cuina Vallès en fa bandera: la botifarra terregada, amb farcellets de col i llagostins. Dimecres prepararà una terrina de truita de mongetes del ganxet i moixernons i dijous serà el torn d'una recepta de bacallà amb puré d'alls tendres escalivats amb patata.
Divendres, com és costum a l'espai "Cuina de casa" aquesta temporada, els espectadors veuran guisar amb productes ecològics. Una mestressa de casa, la Carme Pugés, de Gavà, farà un plat que a la seva família agrada molt: les patates farcides.
Dilluns, el Carles Calsina, xef del restaurant Garbí de Castellar del Vallès, cuinarà uns filets de llenguado amb un dels productes que els restaurants del Vallès no es cansen de promocionar: les mongetes del Ganxet. Les prepararà acompanyades amb múrgoles. Dimarts continuarà amb un altre d'aquests productes dels què Cuina Vallès en fa bandera: la botifarra terregada, amb farcellets de col i llagostins. Dimecres prepararà una terrina de truita de mongetes del ganxet i moixernons i dijous serà el torn d'una recepta de bacallà amb puré d'alls tendres escalivats amb patata.
Divendres, com és costum a l'espai "Cuina de casa" aquesta temporada, els espectadors veuran guisar amb productes ecològics. Una mestressa de casa, la Carme Pugés, de Gavà, farà un plat que a la seva família agrada molt: les patates farcides.