El restaurant Quinoa, de Falset, al "Cuines"
Maties Fernández, xef del restaurant, prepararà un pastís d'avellana, uns bunyols de bacallà confitats i una truita amb suc. Divendres, l'amateur Xavier Roselló fa una crema de pastanaga amb gingebre.
La comarca del Priorat serà la protagonista del "Cuines" aquesta setmana, de dilluns a dijous, a través de la cuina del Maties Fernández, del Quinoa de Falset, restaurant que pertany a la xarxa d'establiments Km0.
Dilluns, el Maties, que visita per primer cop el programa, farà un pastís d'avellana i sopa de marialluïsa; un cóc amb avellanes de Reus que parla del territori amb els millors productes. Dimarts, festiu, no hi ha programa. Dimecres torna "Cuines" amb uns bunyols de bacallà confitats amb allioli d'algues. Dijous el dedica a la tradició reinterpretada, amb una truita amb suc.
Divendres, a l'espai "Cuina de Casa", l'espai que protagonitzen els amateurs, el Xavier Rosselló, un pintor de Barcelona, farà una crema de pastanaga amb gingebre. I, com cada divendres, tot amb productes ecològics.
Dilluns, el Maties, que visita per primer cop el programa, farà un pastís d'avellana i sopa de marialluïsa; un cóc amb avellanes de Reus que parla del territori amb els millors productes. Dimarts, festiu, no hi ha programa. Dimecres torna "Cuines" amb uns bunyols de bacallà confitats amb allioli d'algues. Dijous el dedica a la tradició reinterpretada, amb una truita amb suc.
Divendres, a l'espai "Cuina de Casa", l'espai que protagonitzen els amateurs, el Xavier Rosselló, un pintor de Barcelona, farà una crema de pastanaga amb gingebre. I, com cada divendres, tot amb productes ecològics.