Gastronomia

Carles Gaig visita "Cuines"

El xef ens demostrarà, un cop més, que la millor cuina també es pot fer a casa. Gaig prepararà plats d'altura, aptes per a tots els fogons.

El xef d'estrella Michelin Carles Gaig visita altre cop els estudis del "Cuines" per ensenyar-nos que la millor cuina també es pot fer a casa.

Amb una cuina amb arrels tradicionals i amb productes de proximitat, Gaig s'allunyarà de les tècniques de l'alta cuina i sorprendrà, de manera molt pedagògica, amb receptes d'altura aptes per a tots els fogons.

Per primera vegada, Gaig cuinarà com a xef del restaurant Porta Gaig, considerat pel "The Daily Meal" com el millor restaurant d'aeroport del món. Des de les altures de la T1 portarà receptes casolanes sense perdre l'elegància que el caracteritza, en consonància amb els insignes restaurants Fonda Gaig o Gaig, a l'Hotel Cram, reconegut amb una estrella Michelin.

Dilluns, comença la setmana amb una amanida de favetes del Prat i navalles fresques. Dimarts es podrà aprendre a cuinar un llom de lluç i pèsols amb cava. Dimecres, Gaig farà una original crema d'api-rave amb musclos i dijous cuinarà una espatlleta de xai al forn ben tendre. Quatre plats amb segell d'autor que Gaig ha pensat per conquistar tant la cuinera, per l'elaboració senzilla, com el comensal. Ensenyarà com cuinar-los i descobrirà, com sempre, els seus bons consells de xef.

I divendres, el programa "Cuines" obre espai als cuiners amateurs. Adam Roca, un informàtic de Mataró, ensenyarà a fer un milfulls de xocolata blanca amb llima i iogurt. Una bona proposta per acabar de manera dolça aquesta setmana.
Anar al contingut