"GR Pirineus" continua el seu recorregut
Podeu veure els capítols "Finisterre a la catalana" i "Terra, mar i presons medievals".
Aquest divendres, a les 22.00, el 33 presenta el tercer i quart capítol de "GR Pirineus".
"Finisterre a la catalana"
En el tercer programa encetem la primera de les quatre rutes per l'Alt Empordà, i anem des d'Empúries fins al cap de Creus, uns 55 quilòmetres fets a peu, en cotxe i... en paracaigudes!
De les ruïnes anirem a Viladamat i a l'Armentera, on descobrirem com s'elabora un embotit dolç i salat molt típic, que després cuinarem amb una padrina del poble. Al sortir, pujarem cap a Sant Pere Pescador i pararem als Aiguamolls de l'Empordà per conèixer-ne la fauna, la flora i el digiscoping...
L'endemà ens deixarem caure per Empuriabrava, on aprendrem a volar. Continuarem fins a Roses per agafar el GR92 cap a Cadaqués, un indret farcit d'artistes. I, per acabar, travessarem les roques més braves d'aquesta costa passant per Portlligat i arribant al cap de Creus, el nostre Finisterre particular.
"Terra, mar i presons medievals"
Aquest quart Gran Recorregut comença a l'extrem més oriental de l'Empordà, a Portbou, i acabarà a Castelló d'Empúries. En total, uns 50 km, repartits en dues jornades, fets a peu, en tren, en caiac i en bicicleta.
En la primera jornada s'anirà en tren des de Portbou fins a Llançà, on el xef Paco Pérez ensenyarà la seva cuina marinera d'avantguarda. Un cop paït el dinar, es farà una excursió en un caiac molt ecològic per arribar fins al Port de la Selva, per fer nit.
L'endemà, tot just quan despunti l'alba, se sortirà a pescar peix de roca i, i si es pesca alguna cosa, es farà un bon suquet! Al tornar a terra ferma, es recorrerà el primer tram del Camí de Sant Jaume, en bicicleta, passant per Sant Pere de Rodes, Vilajuïga i Pedret, on es visitarà la pastora Caty. Finalment s'acabarà a Castelló d'Empúries, un poble de llegenda, on l'equip viurà situacions un pèl estranyes... Només us diem que el Marc acabarà a la presó.
"Finisterre a la catalana"
En el tercer programa encetem la primera de les quatre rutes per l'Alt Empordà, i anem des d'Empúries fins al cap de Creus, uns 55 quilòmetres fets a peu, en cotxe i... en paracaigudes!
De les ruïnes anirem a Viladamat i a l'Armentera, on descobrirem com s'elabora un embotit dolç i salat molt típic, que després cuinarem amb una padrina del poble. Al sortir, pujarem cap a Sant Pere Pescador i pararem als Aiguamolls de l'Empordà per conèixer-ne la fauna, la flora i el digiscoping...
L'endemà ens deixarem caure per Empuriabrava, on aprendrem a volar. Continuarem fins a Roses per agafar el GR92 cap a Cadaqués, un indret farcit d'artistes. I, per acabar, travessarem les roques més braves d'aquesta costa passant per Portlligat i arribant al cap de Creus, el nostre Finisterre particular.
"Terra, mar i presons medievals"
Aquest quart Gran Recorregut comença a l'extrem més oriental de l'Empordà, a Portbou, i acabarà a Castelló d'Empúries. En total, uns 50 km, repartits en dues jornades, fets a peu, en tren, en caiac i en bicicleta.
En la primera jornada s'anirà en tren des de Portbou fins a Llançà, on el xef Paco Pérez ensenyarà la seva cuina marinera d'avantguarda. Un cop paït el dinar, es farà una excursió en un caiac molt ecològic per arribar fins al Port de la Selva, per fer nit.
L'endemà, tot just quan despunti l'alba, se sortirà a pescar peix de roca i, i si es pesca alguna cosa, es farà un bon suquet! Al tornar a terra ferma, es recorrerà el primer tram del Camí de Sant Jaume, en bicicleta, passant per Sant Pere de Rodes, Vilajuïga i Pedret, on es visitarà la pastora Caty. Finalment s'acabarà a Castelló d'Empúries, un poble de llegenda, on l'equip viurà situacions un pèl estranyes... Només us diem que el Marc acabarà a la presó.