La gastronomia irlandesa i la comunitat mongol, a "Karakia"
Dissabte, el 33 presenta el segon dels dos capítols que "Karakia" dedica a la comunitat irlandesa que viu a Catalunya. A continuació, coneixerem l'Ogui, que ens parlarà de l'energètica cuina de Mongòlia.
"Karakia" continua amb la reemissió d'alguns dels millors reportatges durant l'estiu i, aquest diumenge, presenta aquests dos capítols:
Cent mil benvingudes - 2
En aquest capítol coneixerem la història de la branca O'Callaghan a Catalunya, instal·lat fa dos segles a les terres de l'Ebre i un dels noms més importants entre els antics clans d'Irlanda. Les seves arrels catalanes conviuen amb el desig d'apropar-se també als seus orígens, els d'una cultura irlandesa cada cop més present al nostre país. En Joan és, actualment, el cap de clan dels O'Callaghan d'arreu del món.
Paisatges nòmades - 1
El Tibet i Mongòlia són dues regions de l'Àsia Central que avui dia continuen fascinant tothom. La seva relació històrica i social es basa sobretot en molts aspectes de la vida nòmada que comparteixen, però també en la religió budista tibetana que els mongols van adoptar a partir del segle XIII. En Baada i la família de l'Ogui, uns dels pocs mongols que s'estan a Catalunya, obren les portes de casa seva al programa per parlar de l'energètica cuina de Mongòlia.
Cent mil benvingudes - 2
En aquest capítol coneixerem la història de la branca O'Callaghan a Catalunya, instal·lat fa dos segles a les terres de l'Ebre i un dels noms més importants entre els antics clans d'Irlanda. Les seves arrels catalanes conviuen amb el desig d'apropar-se també als seus orígens, els d'una cultura irlandesa cada cop més present al nostre país. En Joan és, actualment, el cap de clan dels O'Callaghan d'arreu del món.
Paisatges nòmades - 1
El Tibet i Mongòlia són dues regions de l'Àsia Central que avui dia continuen fascinant tothom. La seva relació històrica i social es basa sobretot en molts aspectes de la vida nòmada que comparteixen, però també en la religió budista tibetana que els mongols van adoptar a partir del segle XIII. En Baada i la família de l'Ogui, uns dels pocs mongols que s'estan a Catalunya, obren les portes de casa seva al programa per parlar de l'energètica cuina de Mongòlia.