La verema, a "Espai Terra"
Aquest divendres, a "Espai terra", anirem a fer la verema i parlarem amb un expert en la matèria perquè ens aclareixi els secrets del vi.
Aquest divendres, 27 de setembre , amb l'equip d'Espai terra, anirem a fer la verema.
Pràcticament a tot Catalunya ja s'ha començat a recollir el raïm que d'aquí a un temps es convertirà en els preuats vins de les denominacions d'origen que hi ha al país.
A l'Espai terra d'avui, veurem veremar, parlarem de la vinya ecològica i de les diferències amb la vinya tradicional, i portarem al plató un expert en la matèria perquè ens aclareixi els secrets del vi.
Pràcticament a tot Catalunya ja s'ha començat a recollir el raïm que d'aquí a un temps es convertirà en els preuats vins de les denominacions d'origen que hi ha al país.
A l'Espai terra d'avui, veurem veremar, parlarem de la vinya ecològica i de les diferències amb la vinya tradicional, i portarem al plató un expert en la matèria perquè ens aclareixi els secrets del vi.