Les receptes de Ca n'Armengol, al "Cuines"
Francesc Armengol, xef d'aquest restaurant de Santa Coloma de Gramenet, ens ensenya a preparar alguns dels seus plats: crema d'herbes amb musclos del Delta, bonítol confitat amb suc de pebrot, filet de vedella amb crosta de sal i espècies...
Aquesta setmana visita el plató del "Cuines" Francesc Armengol, del restaurant Ca n'Armengol, de Santa Coloma de Gramenet.
Dilluns el xef ens farà un bonítol confitat amb suc de pebrots, pensat per a menjar com a entrant fred. Dimarts, un filet de vedella amb crosta de sal, herbes i espècies, que es pot menjar tant fred com calent. Dimecres ens mostrarà l'elaboració d'un fetge de cabrit amb ceba, tàperes i llimona; un plat que ja feia la seva àvia quan Ca n'Armengol era una fonda pensada per a donar menjars a gent de pas. I dijous, una refrescant crema d'herbes amb poma, cogombre i musclos del Delta.
Per acabar la setmana, el músic de Sant Sadurní d'Anoia Pep Picas ens farà unes senzilles sardines amb formatge acompanyades de mandonguilles d'arròs.
Dilluns el xef ens farà un bonítol confitat amb suc de pebrots, pensat per a menjar com a entrant fred. Dimarts, un filet de vedella amb crosta de sal, herbes i espècies, que es pot menjar tant fred com calent. Dimecres ens mostrarà l'elaboració d'un fetge de cabrit amb ceba, tàperes i llimona; un plat que ja feia la seva àvia quan Ca n'Armengol era una fonda pensada per a donar menjars a gent de pas. I dijous, una refrescant crema d'herbes amb poma, cogombre i musclos del Delta.
Per acabar la setmana, el músic de Sant Sadurní d'Anoia Pep Picas ens farà unes senzilles sardines amb formatge acompanyades de mandonguilles d'arròs.