Què vols saber, de "Karakia"?
Des del 2001, aquest espai del 33 ens descobreix, a través de la cuina, la gent d'altres cultures que conviu amb nosaltres. Ara descobreix tu què hi ha, darrere de les càmeres! Envia'ns les teves preguntes per al Josep Mulet i l'Alba Casals-Potrony, director i productora del programa.
L'1 d'octubre del 2001, "Karakia" va estrenar el primer programa. Han passat més de deu anys des d'aleshores, i un llarg bagatge cultural, humà i gastronòmic s'ha condensat en els 115 capítols ja emesos.
Vols saber com es posen en contacte amb els protagonistes del programa? Quines anècdotes han viscut, en tots aquests anys de "Karakia"? Deixa les teves preguntes per als responsables del progama com a comentari d'aquesta notícia. L'equip del TV3.cat parlarà amb ells i els farà arribar els teus dubtes.
Novena temporada
Els programes d'aquesta nova temporada -que s'estrena aquest diumenge a les 21.50 al 33- tindran un plantejament monogràfic i un referent cultural que no és ja el del país, sinó el de la regió d'origen del protagonista. Cadascun dels capítols estarà marcat ara per una visió més precisa i local de cada cultura i per les receptes més autòctones i casolanes que s'hi conserven.
Entre les primeres històries que veurem aquesta nova temporada hi ha la del Sandri (el Friül, Itàlia), la de l'Audrey (Saint-Denis, Illa de la Reunió), la de Lale (Bakú, Azerbaidjan) i la de la Mikhaela (Sofia, Bulgària).
Vols saber com es posen en contacte amb els protagonistes del programa? Quines anècdotes han viscut, en tots aquests anys de "Karakia"? Deixa les teves preguntes per als responsables del progama com a comentari d'aquesta notícia. L'equip del TV3.cat parlarà amb ells i els farà arribar els teus dubtes.
Novena temporada
Els programes d'aquesta nova temporada -que s'estrena aquest diumenge a les 21.50 al 33- tindran un plantejament monogràfic i un referent cultural que no és ja el del país, sinó el de la regió d'origen del protagonista. Cadascun dels capítols estarà marcat ara per una visió més precisa i local de cada cultura i per les receptes més autòctones i casolanes que s'hi conserven.
Entre les primeres històries que veurem aquesta nova temporada hi ha la del Sandri (el Friül, Itàlia), la de l'Audrey (Saint-Denis, Illa de la Reunió), la de Lale (Bakú, Azerbaidjan) i la de la Mikhaela (Sofia, Bulgària).