"Thalassa" reemprèn la passió pel mar en la 20a temporada
Els primers capítols de la tardor ens traslladen al món de la compravenda d'illes i també a la vida de na Cati, coneguda com la cantinera de l'illa de Cabrera.
El programa "Thalassa" comença aquest divendres la vintena temporada en antena amb dos reportatges que tracten realitats ben diferents.
Illes en venda
Un reportatge que ens endinsa en el peculiar món que es mou entorn de la compravenda d'illes, un mercat restringit i especial que mou somnis milionaris. Cada any es venen unes quantes illes al món en un circuit de negoci molt especialitzat.
La cantinera de Cabrera
Ens parla de la vida de na Cati, coneguda com la cantinera de l'illa de Cabrera. Na Cati va viure la seva infantesa a l'illa perquè el seu pare era l'únic colon civil durant els anys que la van gestionar els militars.
La cantina militar es va mantenir quan Cabrera va passar a ser parc natural i na Cati va decidir tornar a l'illa per treballar-hi.
Guardes, pescadors, científics... tots tenen un punt de trobada a la cantina de na Cati.
I durant els mesos d'hivern, quan hi ha poca activitat, aquesta cantina és converteix en el centre neuràlgic de la petita illa.
Illes en venda
Un reportatge que ens endinsa en el peculiar món que es mou entorn de la compravenda d'illes, un mercat restringit i especial que mou somnis milionaris. Cada any es venen unes quantes illes al món en un circuit de negoci molt especialitzat.
La cantinera de Cabrera
Ens parla de la vida de na Cati, coneguda com la cantinera de l'illa de Cabrera. Na Cati va viure la seva infantesa a l'illa perquè el seu pare era l'únic colon civil durant els anys que la van gestionar els militars.
La cantina militar es va mantenir quan Cabrera va passar a ser parc natural i na Cati va decidir tornar a l'illa per treballar-hi.
Guardes, pescadors, científics... tots tenen un punt de trobada a la cantina de na Cati.
I durant els mesos d'hivern, quan hi ha poca activitat, aquesta cantina és converteix en el centre neuràlgic de la petita illa.