Anar a la navegació principal
Reykjavík

Consumir menys. Anna López. Reykjavík.

Un de cada tres aliments que produïm a la nostra societat acaba a la brossa, encara que estigui en perfecte estat. S'estima que a Espanya es malbaraten vuit milions de tones de menjar cada any, mentre que 870 milions de persones passen gana al món

Un de cada tres aliments que produïm a la nostra societat acaba a la brossa, encara que estigui en perfecte estat. S'estima que a Espanya es malbaraten vuit milions de tones de menjar cada any, mentre que 870 milions de persones passen gana al món. Es calcula que cada europeu llença una mitjana de 179 quilos de menjar l'any. El dumpster-diving és un moviment creixent contra el consumisme que ens envolta i cada vegada hi ha més gent que el practica. Consisteix a rescatar el menjar en perfecte estat que els supermercats llencen als contenidors. El dumpster-diving no és una pràctica que solucioni el problema, però sí que és un pas més perquè reflexionem sobre el què passa al món.

Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea. Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog
Últims posts