Anar a la navegació principal
Lió

Restaurants amb ADN. Mar Sardà. Lió.

Els Bouchons Lyonnais són els restaurants típics de Lió, capital mundial de la gastronomia des del 1935. Aquests restaurants tenen molts anys d'història, però, des que estan de moda, és difícil discernir un local autèntic i tradicional de la resta

Els Bouchons Lyonnais són els restaurants típics de Lió, capital mundial de la gastronomia des del 1935. Aquests restaurants tenen molts anys d'història, però, des que estan de moda, és difícil discernir un local autèntic i tradicional de la resta. Per aquest motiu, el 2012 va néixer l'associació Les Bouchons Lyonnais, que pretén senyalar els establiments que tenen l'autenticitat en el seu ADN.

Anar al contingut

Blog Europa

Blog Europa és una iniciativa de Televisió de Catalunya que vol mostrar la realitat social europea a través dels ulls d'estudiants catalans de Periodisme i de Comunicació Audiovisual. Els estudiants aprofiten una beca Erasmus en diverses ciutats d'Europa per explicar històries curtes en primera persona sobre la seva experiència europea. Els estudiants enregistren aquests reportatges amb una petita càmera de vídeo digital d'alta definició. Són mirades subjectives, a mig camí entre la crònica periodística i un blog de viatge, i afronten temes culturals, de costums i de maneres de viure, sobre problemes socials, multiculturalitat, fets d'actualitat, etc.

Cerca posts del blog
Últims posts