A "Tot es mou", la xef respon els dubte dels usuaris i dona un munt de bons consells per a la cuina.
Cuina d'aprofitament: com donar una segona vida a les sobres dels àpats nadalencs
La xef Carme Ruscalleda ha estat avui al "Tot es mou" per explicar-nos algunes idees per aprofitar les sobres dels àpats nadalencs. Ens ha proposat productes bàsics, saludables i econòmics que ens ajudaran a tenir una alimentació variada i a transformar el que ens queda a la nevera. Sobre la carn d'olla de l'escudella de Nadal, ha proposat guardar-la a la nevera per menjar-nos-la un altre dia passada per la paella o convertir-la en unes croquetes exquisides o en una terrina. Sobre la carn de rostit, proposa fer una lassanya amb vegetals. A més, també ens ha proposat una sèrie de plats per gaudir-los en família a base d'embotits, talls freds i llegums.
- TEMES:
- NadalConsells de cuina