A "Tot es mou", la xef respon els dubte dels usuaris i dona un munt de bons consells per a la cuina.
Les aus nadalenques, els prínceps i princeses de la taula de Nadal
Al "Tot es mou", avui hem començat a escalfar motors perquè els àpats de Nadal, ja sigui amb cinc persones, amb deu o per videotrucada, tinguin molt bon gust. Com ha dit la xef Carme Ruscalleda, hem parlat dels prínceps i princeses de la taula de Nadal: les aus, com ara la gallina, les pulardes, els capons, els galls dindi o les perdius. Ruscalleda ens ha explicat quins plats de pollastre podem fer per Nadal, si es podria fer un rostit amb gallina; de si són carns amb greixos saludables; què són i què podem fer amb les pulardes i els capons, i el temps de cocció que necessiten; de les receptes que es poden fer amb el gall dindi, i de com es fa el farciment si es vol fer farcit, i de les característiques de la pintada i de la perdiu.
- TEMES:
- Consells de cuina