Anar a la navegació principal
NOTÍCIES
ESPORTS
CORPORATIU
Accés a l'espai d'usuari
Obrir menu de navegació
Directes
Programació
Canals
TV3
324
Esport3
33
SX3
Catàleg
Inici
Directes
Programació
Canals
TV3
324
Esport3
33
SX3
Catàleg
Cercador
Cerca a la web de la
CCMA
Cuines
Receptes
Consells
Dietes
El Programa
Icona que representa "Facebook"
Icona que representa "Twitter"
Icona que representa "Instagram"
Icona que representa "Spotify"
Icona que representa "Youtube"
RECEPTES DE:
"festucs"
Filtres
Obrir
Dificultat
Baixa
Mitjana
Alta
Plat
Entrant
Primer plat
Segon plat
Plat únic
Postres i dolços
Begudes
Salses
Guarnicions
Esmorzar
Berenar
Ingredient Principal
Verdures i hortalisses
Llegums
Fruita
Carn
Peix
Ous
Pasta
Arròs i cereals
Marisc
Làctics
Temps
Més d'una hora
Menys d'una hora
Menys de 30 minuts
Menys de 10 minuts
Tipus de cuina
Casolana
Italiana
Mediterrània
Fusió
Japonesa
Asiàtica
Xinesa
Tailandesa
Francesa
Hindú
Mexicana
Peruana
Brasilera
Argentina
Marroquí
Africana
Russa
Americana
Anglesa
Dieta
Vegetariana
Vegana
Sense Glúten
Sense lactosa
Per a hipertensos
Per a esportistes
Per a embarassades
Filtra
Anar al contingut
Dificultat baixa
> 1 hora
Panellets de pinyons i de festucs amb vainilla
Dificultat baixa
< 1 hora
Gofres amb salsa de iogurt i festuc
Dificultat mitjana
> 1 hora
Pâté en croûte
Dificultat baixa
> 1 hora
Coca de carquinyoli amb pernil
Dificultat baixa
> 1 hora
Caneló d'escalivada
Dificultat baixa
< 30 minuts
Sopa cremosa de bròcoli
Dificultat baixa
< 1 hora
Rotllets de festucs
Dificultat baixa
> 1 hora
Crema de moniato i pastanaga
Dificultat baixa
< 1 hora
Xocolatines de fruites seques
Dificultat baixa
> 1 hora
Pastisset japonès de pistatxo
Dificultat baixa
< 1 hora
Coca amb romesco de pistatxo
Dificultat baixa
Milfulls de ricotta
Dificultat baixa
< 30 minuts
Prunes farcides amb festucs
Dificultat baixa
< 1 hora
Llenguado amb taronja
Dificultat baixa
> 1 hora
Pastissets amb crumble i nabius
Pàgina 1 de 2
1
2
3
4
5
6
7
Anar al contingut
RECEPTES PER PROGRAMA
TOTS
: RECEPTES PER PROGRAMA
Cuines amb Marc Ribas
La fonda
Benvinguts a l'hort
Dolça Catalunya