Anar a la navegació principal
NOTÍCIES
ESPORTS
CORPORATIU
Accés a l'espai d'usuari
Obrir menu de navegació
Directes
Programació
Canals
TV3
324
Esport3
33
SX3
Catàleg
Inici
Directes
Programació
Canals
TV3
324
Esport3
33
SX3
Catàleg
Cercador
Cerca a la web de la
CCMA
Cuines
Receptes
Consells
Dietes
El Programa
Icona que representa "Facebook"
Icona que representa "Twitter"
Icona que representa "Instagram"
Icona que representa "Spotify"
Icona que representa "Youtube"
RECEPTES DE:
"fonoll"
Filtres
Obrir
Dificultat
Baixa
Mitjana
Alta
Plat
Entrant
Primer plat
Segon plat
Plat únic
Postres i dolços
Begudes
Salses
Guarnicions
Esmorzar
Berenar
Ingredient Principal
Verdures i hortalisses
Llegums
Fruita
Carn
Peix
Ous
Pasta
Arròs i cereals
Marisc
Làctics
Temps
Més d'una hora
Menys d'una hora
Menys de 30 minuts
Menys de 10 minuts
Tipus de cuina
Casolana
Italiana
Mediterrània
Fusió
Japonesa
Asiàtica
Xinesa
Tailandesa
Francesa
Hindú
Mexicana
Peruana
Brasilera
Argentina
Marroquí
Africana
Russa
Americana
Anglesa
Dieta
Vegetariana
Vegana
Sense Glúten
Sense lactosa
Per a hipertensos
Per a esportistes
Per a embarassades
Filtra
Anar al contingut
Dificultat baixa
> 1 hora
Amanida de perdiu amb escabetx
Dificultat baixa
< 30 minuts
Amanida de xucrut i fonoll
Dificultat baixa
< 30 minuts
Amanida de carbassó i taronja
Dificultat mitjana
> 1 hora
Amanida de cigrons i maduixes
Dificultat baixa
> 1 hora
Suquet d'escórpora amb bolets
Dificultat mitjana
> 1 hora
Raviolis de ricotta i nous amb suc
Dificultat baixa
> 1 hora
Pollastre a l'estil persa
Dificultat baixa
Carpaccio de peus de porc amb rostes
Dificultat baixa
< 1 hora
Suquet de rogers
Dificultat baixa
> 1 hora
Cuixes de pollastre amb moixernons
Dificultat baixa
> 1 hora
Cassoleta de poma
Dificultat baixa
< 30 minuts
Papillota de llobarro amb fonoll
Dificultat baixa
< 1 hora
Salmó marinat i fumat
Dificultat baixa
< 30 minuts
Lluç a la romana
Dificultat baixa
< 30 minuts
Verdures en escabetx
Pàgina 1 de 3
1
2
3
4
5
6
7
Anar al contingut
RECEPTES PER PROGRAMA
TOTS
: RECEPTES PER PROGRAMA
Cuines amb Marc Ribas
La fonda
Benvinguts a l'hort
Dolça Catalunya