Anar a la navegació principal
NOTÍCIES
ESPORTS
CORPORATIU
Accés a l'espai d'usuari
Obrir menu de navegació
Directes
Programació
Canals
TV3
324
Esport3
33
SX3
Catàleg
Inici
Directes
Programació
Canals
TV3
324
Esport3
33
SX3
Catàleg
Cercador
Cerca a la web de la
CCMA
Cuines
Receptes
Consells
Dietes
El Programa
Icona que representa "Facebook"
Icona que representa "Twitter"
Icona que representa "Instagram"
Icona que representa "Spotify"
Icona que representa "Youtube"
RECEPTES DE:
"fruits secs"
Filtres
Obrir
Dificultat
Baixa
Mitjana
Alta
Plat
Entrant
Primer plat
Segon plat
Plat únic
Postres i dolços
Begudes
Salses
Guarnicions
Esmorzar
Berenar
Ingredient Principal
Verdures i hortalisses
Llegums
Fruita
Carn
Peix
Ous
Pasta
Arròs i cereals
Marisc
Làctics
Temps
Més d'una hora
Menys d'una hora
Menys de 30 minuts
Menys de 10 minuts
Tipus de cuina
Casolana
Italiana
Mediterrània
Fusió
Japonesa
Asiàtica
Xinesa
Tailandesa
Francesa
Hindú
Mexicana
Peruana
Brasilera
Argentina
Marroquí
Africana
Russa
Americana
Anglesa
Dieta
Vegetariana
Vegana
Sense Glúten
Sense lactosa
Per a hipertensos
Per a esportistes
Per a embarassades
Filtra
Anar al contingut
Dificultat baixa
< 30 minuts
Crema de carbassó i menta
Dificultat baixa
< 1 hora
Pastís Tatin reinventat
Dificultat baixa
< 30 minuts
Boletes energètiques
Dificultat baixa
< 1 hora
Pastisset de cúrcuma
Dificultat mitjana
< 30 minuts
Pastís tebi de torró
Dificultat baixa
< 30 minuts
Vinagretes per a amanides
Dificultat baixa
> 1 hora
Coca de Sant Joan amb fruites
Dificultat baixa
> 1 hora
Calamars estofats
Dificultat baixa
< 1 hora
Coca de sobrassada, formatge i espinacs
Dificultat mitjana
< 1 hora
Coca de garrofa amb maduixes
Dificultat baixa
< 1 hora
Torró ràpid de crocant i fruita seca
Dificultat baixa
> 1 hora
Coca de forner
Dificultat baixa
< 1 hora
Espàrrecs amb cansalada
Dificultat mitjana
> 1 hora
Peus de porc amb festucs
Dificultat mitjana
> 1 hora
Pollastre amb salsa d'ametlles, mel i menta
Pàgina 1 de 5
1
2
3
4
5
6
7
Anar al contingut
RECEPTES PER PROGRAMA
TOTS
: RECEPTES PER PROGRAMA
Cuines amb Marc Ribas
La fonda
Benvinguts a l'hort
Dolça Catalunya