Anar a la navegació principal

RECEPTES DE: "oli de d'oliva"

Anar al contingut
Aletes de pollastre especiades
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada més d'1 hora> 1 hora

Aletes de pollastre especiades

Bacallà amb allioli a la llauna
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys de 30 minuts< 30 minuts

Bacallà amb allioli a la llauna

Tataki amb pa amb tomàquet
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys de 30 minuts< 30 minuts

Tataki amb pa amb tomàquet

Ous ferrats envinagrats
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys de 10 minuts< 10 minuts

Ous ferrats envinagrats

Caneló de fricandó
  • dificultat altaDificultat alta
  • Durada més d'1 hora> 1 hora

Caneló de fricandó

Saltat de kale amb anxoves
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys d'1 hora< 1 hora

Saltat de kale amb anxoves

Carpaccio de taronja amb romaní
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys d'1 hora< 1 hora

Carpaccio de taronja amb romaní

Variat de llaunes amb crema
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys de 30 minuts< 30 minuts

Variat de llaunes amb crema

Cremós de mongetes amb gambes
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys de 30 minuts< 30 minuts

Cremós de mongetes amb gambes

Amanida de llenties i remolatxa
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys de 30 minuts< 30 minuts

Amanida de llenties i remolatxa

Fesolets amb bacallà i botifarra negra
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys d'1 hora< 1 hora

Fesolets amb bacallà i botifarra negra

Orzotto
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys d'1 hora< 1 hora

Orzotto

Cogombre amb vinagreta de cacauet
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys de 30 minuts< 30 minuts

Cogombre amb vinagreta de cacauet

Burrata amb romesco
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys de 30 minuts< 30 minuts

Burrata amb romesco

Tàrtar de vedella amb cremós de parmesà
  • dificultat baixaDificultat baixa
  • Durada menys de 30 minuts< 30 minuts

Tàrtar de vedella amb cremós de parmesà

Anar al contingut