Anar a la navegació principal
NOTÍCIES
ESPORTS
CORPORATIU
Accés a l'espai d'usuari
Obrir menu de navegació
Directes
Programació
Canals
TV3
324
Esport3
33
SX3
Catàleg
Inici
Directes
Programació
Canals
TV3
324
Esport3
33
SX3
Catàleg
Cercador
Cerca a la web de la
CCMA
Cuines
Receptes
Consells
Dietes
El Programa
Icona que representa "Facebook"
Icona que representa "Twitter"
Icona que representa "Instagram"
Icona que representa "Spotify"
Icona que representa "Youtube"
RECEPTES DE:
"oli"
Filtres
Obrir
Dificultat
Baixa
Mitjana
Alta
Plat
Entrant
Primer plat
Segon plat
Plat únic
Postres i dolços
Begudes
Salses
Guarnicions
Esmorzar
Berenar
Ingredient Principal
Verdures i hortalisses
Llegums
Fruita
Carn
Peix
Ous
Pasta
Arròs i cereals
Marisc
Làctics
Temps
Més d'una hora
Menys d'una hora
Menys de 30 minuts
Menys de 10 minuts
Tipus de cuina
Casolana
Italiana
Mediterrània
Fusió
Japonesa
Asiàtica
Xinesa
Tailandesa
Francesa
Hindú
Mexicana
Peruana
Brasilera
Argentina
Marroquí
Africana
Russa
Americana
Anglesa
Dieta
Vegetariana
Vegana
Sense Glúten
Sense lactosa
Per a hipertensos
Per a esportistes
Per a embarassades
Filtra
Anar al contingut
Dificultat baixa
< 30 minuts
Entrepà de pollastre i maionesa de codonyat
Dificultat baixa
< 30 minuts
Amanida de carbassó i taronja
Dificultat mitjana
< 1 hora
Fideuà de lloritos
Dificultat baixa
Amanida de fesols
Dificultat baixa
< 30 minuts
Crema d'espàrrecs amb salmó
Dificultat mitjana
> 1 hora
Panadons d'espinacs i panses
Dificultat baixa
< 10 minuts
Pollastre amb pinyons i tomàquet
Dificultat baixa
Amanida de taronja i bacallà
Dificultat baixa
< 1 hora
Fideuà amb tellerines
Dificultat mitjana
> 1 hora
Brioix amb crema d'ametlla
Dificultat baixa
< 30 minuts
Cassoleta de ''morcilla''
Dificultat baixa
< 30 minuts
Mongetes d'esgranar amb cloïsses
Dificultat baixa
< 30 minuts
Snack de cigrons
Dificultat baixa
< 30 minuts
Gazpachuelo d'escopinyes
Dificultat baixa
< 30 minuts
Bunyols de bacallà a l'airfyer
Pàgina 1 de 7
1
2
3
4
5
6
7
Anar al contingut
RECEPTES PER PROGRAMA
TOTS
: RECEPTES PER PROGRAMA
Cuines amb Marc Ribas
La fonda
Benvinguts a l'hort
Dolça Catalunya