Abobo (Fesols estofats) - Porto-Novo, Benín
- Programa: Karakia
- Cuina: Gladys Migan i Pamela d'Oliveira, Sabadell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Dieta: Per a embarassades
INGREDIENTS
- 600 g de fesols
- 2 cebes
- 2 tomàquets verds
- barreja d'espècies
- aigua
PREPARACIÓ
Deixeu els fesols en remull amb aigua el dia abans. L'endemà els podeu coure en la mateixa aigua.
Peleu i trossegeu les cebes. Afegiu-les a l'olla dels fesols.
Talleu els tomàquets a daus i afegiu-los també a l'olla.
Condimenteu-ho generosament amb la barreja d'espècies i remeneu-ho perquè el condiment es comenci a dissoldre en l'aigua dels fesols.
Feu-los coure entre 3/4 i 1 hora, i comproveu-ne el punt de cocció.
Nota:
Normalment, aquests fesols es mengen acompanyats de Tevi (xips de nyam) i una mica de salsa Dja per sobre (feta a base de tomàquet i gambetes seques)
Peleu i trossegeu les cebes. Afegiu-les a l'olla dels fesols.
Talleu els tomàquets a daus i afegiu-los també a l'olla.
Condimenteu-ho generosament amb la barreja d'espècies i remeneu-ho perquè el condiment es comenci a dissoldre en l'aigua dels fesols.
Feu-los coure entre 3/4 i 1 hora, i comproveu-ne el punt de cocció.
Nota:
Normalment, aquests fesols es mengen acompanyats de Tevi (xips de nyam) i una mica de salsa Dja per sobre (feta a base de tomàquet i gambetes seques)