Ahi poke (Tonyina marinada) - Hawaii, Estats Units
- Programa: Karakia
- Cuina: Jordi Canal-Soler, Barcelona
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Dieta: Sense lactosa
INGREDIENTS
- tonyina fresca
- gingebre
- salsa de soja
- nous de macadàmia
- alga nori
- sal
PREPARACIÓ
Talleu la tonyina a daus. Poseu-la en un bol.
Peleu i trinxeu la ceba i el tros de gingebre. Aboqueu-ho al bol de la tonyina.
Adobeu-ho amb mig got de salsa de soja.
Ratlleu unes quantes nous de macadàmia. Talleu a tires ben fines un tros d'alga nori. Poseu-ho tot en un bol petit i afegiu-hi un parell de culleradetes de sal. Remeneu-ho i aboqueu-ho al bol de la tonyina.
Remeneu els daus de tonyina perquè quedin ben amarats de tot els condiments i deixeu-ho reposar una bona estona dins la nevera abans de servir.
Peleu i trinxeu la ceba i el tros de gingebre. Aboqueu-ho al bol de la tonyina.
Adobeu-ho amb mig got de salsa de soja.
Ratlleu unes quantes nous de macadàmia. Talleu a tires ben fines un tros d'alga nori. Poseu-ho tot en un bol petit i afegiu-hi un parell de culleradetes de sal. Remeneu-ho i aboqueu-ho al bol de la tonyina.
Remeneu els daus de tonyina perquè quedin ben amarats de tot els condiments i deixeu-ho reposar una bona estona dins la nevera abans de servir.