Ajoblanco d'ametlles
- Programa: Tàpias variades
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 200 g d'ametllons pelats o ametlles crues
- 1 gra d'all
- 6 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 100 g de brou vegetal
- 24 grans de raïm pelats i sense llavors
- 4 llesques fines de pa de barra torrades
- sal
PREPARACIÓ
1. Poseu les ametlles en remull en el brou vegetal tota la nit.
2. Emulsioneu en una batedora les ametlles, l'all, l'oli d'oliva i el brou vegetal. Rectifiqueu-ho de sal.
3. Acompanyeu-ho amb les torrades i el raïm.
2. Emulsioneu en una batedora les ametlles, l'all, l'oli d'oliva i el brou vegetal. Rectifiqueu-ho de sal.
3. Acompanyeu-ho amb les torrades i el raïm.