Ajoblanco de mango
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
El mango és una fruita que destaca pel seu contingut en vitamina A, nutrient que participa en el funcionament del sistema immunitari i en el manteniment de la pell i de la visió, entre d'altres.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
Per a una persona
1 mango madur
150 ml oli OVE
50 g farina d'ametlla
50 ml aigua mineral
10 g ametlla crua
Vinagre de xerès
3 gambes
1 gra d'all
1 llima
Salsa tabasco
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem a quadradets mig mango madur i gros.
- El posem al got batedor.
- Hi afegim 50 g de farina d'ametlla, 50 ml d'aigua mineral, 1 rajolí de vinagre de xerès, 1/4 d'un gra d'all i unes gotes de salsa de tabasco. Ho tapem i ho triturem bé.
- Un cop triturat, hi anem afegint de mica en mica 150 ml d'oli OVE.
- En una paella amb un raig d'oli hi fregim uns 10 g d'ametlles marcones crues.
- Quan estiguin fregides, les reservem.
- Preparem 3 gambes: les pelem, els traiem els intestins i les obrim pel llom amb un ganivet.
- Passem les cues de gamba per la paella on hem fregit les ametlles.
- Ho emplatem amb la crema de mango, les ametlles torrades i les cues de gamba.
- Ho acabem amb una mica de ratlladura de llima.