Ajoblanco de mango

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El mango és una fruita que destaca pel seu contingut en vitamina A, nutrient que participa en el funcionament del sistema immunitari i en el manteniment de la pell i de la visió, entre d'altres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a una persona 

    1 mango madur  

    150 ml oli OVE 

    50 g farina d'ametlla 

    50 ml aigua mineral 

    10 g ametlla crua 

    Vinagre de xerès 

    3 gambes 

    1 gra d'all 

    1 llima 

    Salsa tabasco 

PREPARACIÓ

  1. Pelem i tallem a quadradets mig mango madur i gros.
  2. El posem al got batedor.  
  3. Hi afegim 50 g de farina d'ametlla, 50 ml d'aigua mineral, 1 rajolí de vinagre de xerès, 1/4 d'un gra d'all i unes gotes de salsa de tabasco. Ho tapem i ho triturem bé.
  4. Un cop triturat, hi anem afegint de mica en mica 150 ml d'oli OVE.
  5. En una paella amb un raig d'oli hi fregim uns 10 g d'ametlles marcones crues.  
  6. Quan estiguin fregides, les reservem.  
  7. Preparem 3 gambes: les pelem, els traiem els intestins i les obrim pel llom amb un ganivet.
  8. Passem les cues de gamba per la paella on hem fregit les ametlles.
  9. Ho emplatem amb la crema de mango, les ametlles torrades i les cues de gamba.
  10. Ho acabem amb una mica de ratlladura de llima.
Anar al contingut