Albergínia a la parmesana
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
600 g salsa de tomàquet fregit
-
3 albergínies
2 mozzarelles
Grana Padano
-
Alfàbrega fresca
Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem 3 albergínies a rodelles de mig centímetre. Les salem i les posem 4 minuts al microones a 1.000 W tapades amb un plat (als 2 minuts destapem el plat, les girem i les courem 2 minuts més). Un cop estiguin, les fregirem en una paella amb oli OVE. Les reservem en un paper absorbent.
- Posem a coure en un pot 600 g de salsa de tomàquet fregit i hi afegim sal i fulles d'alfàbrega.
- Tallem a rodelles 2 mozarelles ja escorregudes i ratllem en un bol formatge Grana Padano.
- En una safata per la forn anirem fent capes: salsa de tomàquet, rodelles d'albergínia, Grana padano, rodelles de mozzarella, fulles d'alfàbrega, rodelles d'albergínia, Grana Padano, rodelles de mozzarella, salsa de tomàquet i acabem amb Grana Padano.
- Ho enfornem 15 minuts a 180º.
- Un cop ho traiem del forn ho decorarem amb fulles d'alfàbrega.