Albergínia amb iogurt i menta
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
1 albergínia
1 iogurt natural
Menta fresca
Oli OVE
Sal
Pebre
Sèsam torrat
Ruca
PREPARACIÓ
- Posem una olla al foc amb aigua i la portem a ebullició.
- Pelem una albergínia neta.
- Tallem l'albergínia a daus grossos.
- Si l'aigua de l'olla ja bull, hi tirem una mica de sal i els daus d'albergínia.
- Ho deixem bullint tres minuts.
- Mentrestant, posem dins un bol un 1 iogurt natural i un bon raig d'oli.
- Ho integrem i ho reservem.
- Si l'albergínia ja és cuita, la traiem del foc i l'escorrem.
- Deixem que es temperi.
- Un cop temperada, posem una mica de sèsam a l'albergínia, un raig d'oli, sal --si cal-- i pebre. Ho integrem tot.
- Piquem unes fulles de menta fresca.
- Hi afegim la menta tallada i l'albergínia.
- Emplatem l'albergínia amb un grapat petit de ruca, el iogurt amanit, unes altres fulles de menta i una mica més de sèsam torrat.