Albergínia amb iogurt i menta

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració 

    1 albergínia 

    1 iogurt natural 

    Menta fresca 

    Oli OVE 

    Sal 

    Pebre 

    Sèsam torrat 

    Ruca 

PREPARACIÓ

  1. Posem una olla al foc amb aigua i la portem a ebullició.
  2. Pelem una albergínia neta.
  3. Tallem l'albergínia a daus grossos.
  4. Si l'aigua de l'olla ja bull, hi tirem una mica de sal i els daus d'albergínia.  
  5. Ho deixem bullint tres minuts.
  6. Mentrestant, posem dins un bol un 1 iogurt natural i un bon raig d'oli.
  7. Ho integrem i ho reservem.
  8. Si l'albergínia ja és cuita, la traiem del foc i l'escorrem.
  9. Deixem que es temperi.  
  10. Un cop temperada, posem una mica de sèsam a l'albergínia, un raig d'oli, sal --si cal-- i pebre. Ho integrem tot.
  11. Piquem unes fulles de menta fresca.
  12. Hi afegim la menta tallada i l'albergínia.
  13. Emplatem l'albergínia amb un grapat petit de ruca, el iogurt amanit, unes altres fulles de menta i una mica més de sèsam torrat.
Anar al contingut