Albergínia amb mel
INGREDIENTS
80 g de midó de blat de moro
20 ml de salsa de soja
2 albergínies
2 rovells d'ou
1 dit gingebre fresc
Pebre negre
Bitxo piri-piri
Sal
Mel
Sèsam
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Maltallem a mida de mossegada 2 albergínies. Les posem en un bol gran amb 5 g de sal fina. Les barregem i aixafem amb les mans perquè en surti el suc marró. Les deixem reposar 10 minuts.
- En un bol hi posem 80 g de midó de blat de moro, 20 ml de salsa de soja, 2 rovells d'ou, 1 dit de gingebre ratllat, pebre negre i bitxo piri-piri. Ho barregem tot plegat fins a obtenir una textura enganxosa.
- Passem les albergínies per sota l'aigua i les escorrem. Després les passem al bol amb la pasta per a l'arrebossat i ho barregem tot bé.
- Posem al foc una pariesienne amb oli d'oliva i hi fregim les albergínies. Busquem una textura cruixent per fora i tendra per dins. Les anirem deixant en un plat amb paper absorbent.
- Torrarem una mica de llavors de sèsam en una paella o bé agafem ja sèsam torrat.
- Emplatem les albergínies amb un fil de mel i les llavors de sèsam.