Albergínia amb mel

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi, que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 80 g de midó de blat de moro   

    20 ml de salsa de soja  

    2 albergínies   

    2 rovells d'ou  

    1 dit gingebre fresc  

    Pebre negre  

    Bitxo piri-piri  

    Sal  

    Mel  

    Sèsam  

    Oli OVE  

PREPARACIÓ

  1. Maltallem a mida de mossegada 2 albergínies. Les posem en un bol gran amb 5 g de sal fina. Les barregem i aixafem amb les mans perquè en surti el suc marró. Les deixem reposar 10 minuts.  
  2. En un bol hi posem 80 g de midó de blat de moro, 20 ml de salsa de soja, 2 rovells d'ou, 1 dit de gingebre ratllat, pebre negre i bitxo piri-piri. Ho barregem tot plegat fins a obtenir una textura enganxosa.  
  3. Passem les albergínies per sota l'aigua i les escorrem. Després les passem al bol amb la pasta per a l'arrebossat i ho barregem tot bé.  
  4. Posem al foc una pariesienne amb oli d'oliva i hi fregim les albergínies. Busquem una textura cruixent per fora i tendra per dins. Les anirem deixant en un plat amb paper absorbent.  
  5. Torrarem una mica de llavors de sèsam en una paella o bé agafem ja sèsam torrat.  
  6. Emplatem les albergínies amb un fil de mel i les llavors de sèsam.  
Anar al contingut