Albergínia glacejada amb mel

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'albergínia conté minerals com el potassi i el magnesi, que intervenen en la funció de contracció muscular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 albergínia 

    1 llimona 

    1 ceba tendra 

    Mel de flors  

    Farina  

    Sèsam torrat 

    Pebre negre 

    Sal 

    Oli 

PREPARACIÓ

  1. Posem una paella gran al foc amb un dit d'oli. 
  2. Tallem les albergínies en 4 rodelles. Després les marquem fent rombes.  
  3. Enfarinem les albergínies amb farina i una mica de pebre i sal. Les reservem. 
  4. Quan l'oli estigui calent, comencem a fregir les albergínies. A mesura que estan cuites les reservem en un plat amb paper absorbent.  
  5. Ratllem una pell de llimona i la reservem.  
  6. Abans de començar el glacejat, traiem de la paella la meitat de l'oli que hem fet servir per fregir les albergínies, hi afegim 20 ml de suc de llimona i ho fem reduir.  
  7. Un cop hagi reduït el suc de llimona hi afegim les albergínies fregides. Després tirem 40 g de mel de flors per sobre de les albergínies i les anem banyant bé fins que s'espesseixin.  
  8. Per acabar, hi tirem la pell de llimona ratllada i apaguem el foc.  
  9. Agafem la part verda d'una ceba tendra i la tallem a juliana ben fina.  
  10. Emplatem les làmines d'albergínia posant-hi sèsam torrat i la ceba tendra tallada a juliana per sobre.  
Anar al contingut