Alvocat a la planxa

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    L'alvocat és ric en greixos monoinsaturats, molt apropiats per controlar els nivells de colesterol en sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    1 alvocat 

    Mitja ceba de Figueres 

    Gingebre 

    1 gra d'all 

    Anacards 

    Fulles de menta 

    Vinagre de xerès 

    Salsa de soja 

    Oli 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem a micobrunesa mitja ceba de Figueres. La posem a la paella amb un raig d'oli i la sofregim.  
  2. Ratllem en un plat 1 gra d'all. 
  3. Pelem una mica de gingebre i el ratllem.  
  4. Quan la ceba està enrossida, posem a la paella el gingebre i l'all. Ho integrem i enrossim. 
  5. Hi aboquem dues cullerades de vinagre de xerès. Deixem evaporar l'alcohol. 
  6. Aboquem un raig generós d'aigua i un raig generós de soja a la paella i fem que arrenqui el bull. Ho reduïm dos minuts. Reservem la salsa. 
  7. Tallem pel mig 1 alvocat pelat i sense pinyol i el marquem en una planxa calenta. 
  8. Emplatem l'alvocat amb la salsa, una mica de sal, unes fulles de menta i uns anacards mal tallats. 
Anar al contingut