Alvocat a la planxa
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
L'alvocat és ric en greixos monoinsaturats, molt apropiats per controlar els nivells de colesterol en sang.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
1 alvocat
Mitja ceba de Figueres
Gingebre
1 gra d'all
Anacards
Fulles de menta
Vinagre de xerès
Salsa de soja
Oli
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem a micobrunesa mitja ceba de Figueres. La posem a la paella amb un raig d'oli i la sofregim.
- Ratllem en un plat 1 gra d'all.
- Pelem una mica de gingebre i el ratllem.
- Quan la ceba està enrossida, posem a la paella el gingebre i l'all. Ho integrem i enrossim.
- Hi aboquem dues cullerades de vinagre de xerès. Deixem evaporar l'alcohol.
- Aboquem un raig generós d'aigua i un raig generós de soja a la paella i fem que arrenqui el bull. Ho reduïm dos minuts. Reservem la salsa.
- Tallem pel mig 1 alvocat pelat i sense pinyol i el marquem en una planxa calenta.
- Emplatem l'alvocat amb la salsa, una mica de sal, unes fulles de menta i uns anacards mal tallats.