Amanida amb dàtils

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El tomàquet conté licopè, un pigment natural que hi aporta color vermell i que té funció antioxidant, i quan es cuina se'n potencia l'efecte.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 50 g olives arrugades 

    8 cirerols  

    4 tomàquets amanida  

    5 dàtils Medjool  

    Melmelada de tomàquet   

    Ruca  

    Sal en escates  

    Oli OVE  

    Vinagre de poma  

PREPARACIÓ

  1. Comencem tallant 4 tomàquets per a l'amanida de diferents varietats. Els tallarem a mida mossegada. També hi posem 8 cirerols que tallem per la meitat.  
  2. Traiem els pinyols de 5 dàtils Medjool que també tallem per la meitat. Els reservem junt amb els tomàquets.  
  3. Amanim el que tenim al bol amb una cullerada de melmelada de tomàquet, un raig d'oli OVE i un raig de vinagre de poma i ho barregem.  
  4. Posem en un plat un llit de ruca, al damunt l'amanida que hem preparat, unes olives arrugades i per últim sal en escates.  
Anar al contingut