Amanida amb torró de Xixona, sardines fumades i cítrics

INGREDIENTS

  • 1 escarola

    40g de torró de Xixona

    80 ml d'oli d'oliva

    30 ml de vinagre

    sal

    1 taronja

    1 magrana

    Sardines fumades

    Coriandre

PREPARACIÓ

  1. Netegem bé l'escarola i tallem per a l'amanida la part central.
  2. Amb el torró de Xixona i l'oli comencem a preparar la vinagreta desfent el torró amb a la batedora.
  3. Afegim el vinagre (millor que no sigui de mòdena), el coriandre i un polsim de sal i tornen a batre.
  4. Pelem una taronja i la tallem a grills.
  5. Amb l'ajuda d'una cullera buidem la magrana.
  6. Emplatem amb l'escarola, la sardina fumada, els grills de taronja i la magrana i amanim amb la vinagreta de torró. 

 

 

Anar al contingut