Amanida caprese

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El tomàquet conté licopé, aquest és un pigment natural que li aporta color vermell i que té funció antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 tomàquets cor de bou 

    2 mozzarelles 

    1 gra d'all 

    100 g de tomàquet sec en oli 

    50 g de formatge curat de vaca  

    30 g de pinyons 

    Barreja de fruita seca 

    Alfàbrega fresca 

    Sal en escates 

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Comencem fent el pesto: triturem 1 gra d'all sense el germinat, 100 g de tomàquet sec amb una mica del seu oli de conserva, 50 g de formatge curat de vaca que haurem ratllat, 30 g de pinyons que haurem torrat, 30 g d'alfàbrega fresca i oli d'oliva verge extra. Segons la densitat que vulguem, hi anirem afegint més o menys oli.
  2. Tallem a rodelles el tomàquet i el repartim al recipient d'emplatar, i el salem amb sal en escates.  
  3. Per sobre, hi posem la mozzarella, prèviament eixuta i temperada, que també tallarem a rodelles. 
  4. Ho acabem amb un raig d'oli, el pesto que hem fet d'inici, un bon grapat de fruita seca i unes quantes fulles d'alfàbrega fresca. 
Anar al contingut