Amanida cèsar

INGREDIENTS

  • 200 g de barreja d'enciams

    2 pomes granny smith

    100 g de serrat d'ovella

    8 talls de cansalada viada

    8 filets d'anxova

    8 dàtils

    20 g de pinyons torrats

    4 pits de pollastre desossats

    200 g de pa tallat a daus

     

    Per a la salsa:

     

    10 g d'aigua

    60 g d'oli d'oliva verge extra

    10 g de vinagre de poma

    1 all

    10 g de sucre

    20 g de crema de formatge

    sal

PREPARACIÓ

  1. Talleu els pits de pollastre a daus grossos i salteu-los en una paella amb un raig d'oli. Reserveu-ho.
     
  2. Passeu les làmines de cansalada per la paella amb un raig d'oli perquè quedin ben rosses.
     
  3. Torreu els daus de pa.
     
  4. Renteu la barreja d'enciams i assequeu-la molt bé. Poseu-la als plats.
     
  5. Al damunt, poseu-hi la poma tallada en juliana, el serrat d'ovella, la cansalada cruixent, el pit de pollastre, els filets d'anxova, el dàtils tallats per la meitat i els pinyons torrats.
     
  6. Tritureu tots els ingredients per fer la salsa i amaniu el plat. Poseu-hi els daus de pa torrat al damunt.
Anar al contingut