Amanida cèsar
- Programa: La fonda
- Cuina: Pep Nogué
INGREDIENTS
200 g de barreja d'enciams
2 pomes granny smith
100 g de serrat d'ovella
8 talls de cansalada viada
8 filets d'anxova
8 dàtils
20 g de pinyons torrats
4 pits de pollastre desossats
200 g de pa tallat a daus
Per a la salsa:
10 g d'aigua
60 g d'oli d'oliva verge extra
10 g de vinagre de poma
1 all
10 g de sucre
20 g de crema de formatge
sal
PREPARACIÓ
- Talleu els pits de pollastre a daus grossos i salteu-los en una paella amb un raig d'oli. Reserveu-ho.
- Passeu les làmines de cansalada per la paella amb un raig d'oli perquè quedin ben rosses.
- Torreu els daus de pa.
- Renteu la barreja d'enciams i assequeu-la molt bé. Poseu-la als plats.
- Al damunt, poseu-hi la poma tallada en juliana, el serrat d'ovella, la cansalada cruixent, el pit de pollastre, els filets d'anxova, el dàtils tallats per la meitat i els pinyons torrats.
- Tritureu tots els ingredients per fer la salsa i amaniu el plat. Poseu-hi els daus de pa torrat al damunt.