Amanida d'algues
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La majoria de les algues destaquen per la seva riquesa en iode, mineral indispensable per al bon funcionament de les glàndules tiroides i de la regulació del metabolisme.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 1 paquet d'alga wakame
- 1 ceba tendra
- 200 g de bacallà esqueixat
- un tros de nap daikon
- 3 cullerades de salsa de soja
- 1 arrel de gingebre
- 3 cullerades de vinagre d'arròs
- 3 cullerades d'oli de sèsam
- 1 rave
- oli d'oliva verge extra
- sucre
PREPARACIÓ
1.- Tallem el nap daikon a la juliana molt prim i li fem un bany de sal de 100 g d'aigua per litre d'aigua, durant 30 minuts.
2.- Hidratem l'alga wakame amb aigua mineral calenta.
3.- Esmicolem el bacallà amb els dits.
4.- Tallem la ceba tendra també a la juliana molt prima.
5.- Fem una vinagre amb el gingebre ratllat, els olis, el vinagre, el sucre i la salsa de soja. Ho barregem tot bé en un bol.
6.- Eixuguem l'alga amb paper de cuina i la posem en un bol. La barregem amb la resta d'ingredients i ho amanim amb la vinagreta i unes quantes rodanxes de rave. I ja ho tenim!
2.- Hidratem l'alga wakame amb aigua mineral calenta.
3.- Esmicolem el bacallà amb els dits.
4.- Tallem la ceba tendra també a la juliana molt prima.
5.- Fem una vinagre amb el gingebre ratllat, els olis, el vinagre, el sucre i la salsa de soja. Ho barregem tot bé en un bol.
6.- Eixuguem l'alga amb paper de cuina i la posem en un bol. La barregem amb la resta d'ingredients i ho amanim amb la vinagreta i unes quantes rodanxes de rave. I ja ho tenim!