Amanida de bacallà, calçots i magrana

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Mirko Carturan
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES

  • 8 calçots sobrants de la calçotada
  • 400 g de bacallà esmicolat
  • 1 escarola
  • 1/2 magrana
  • 150 g d'oli d'oliva
  • 50 g de vinagre de Mòdena
  • Xocolata negra amarga

PREPARACIÓ

  1. Preparem la vinagreta. En un bol hi posem l'oli d'oliva, la magrana i el bacallà dessalat a trossos petits. Tallem els calçots a trossos petits i també els posem al bol. Hi afegim una mica de vinagre de Mòdena.
  2. Ho posem tot en un plat i hi col·loquem l'escarola per sobre.
  3. Finalment, ratllem xocolata amarga pel damunt.
Anar al contingut