Amanida de carbassó i taronja

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El bulb del fonoll és una hortalissa molt lleugera, rica en fibra, vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 bulb de fonoll

    100 g carbassó

    1 taronja

    1 llima

    30 g formatge feta

    Pebre blanc

    Sal

    Alfàbrega fresca

    Oli

PREPARACIÓ

  1. Ratllem gruixut 100 g de carbassó ja net i hi afegim una mica de sal per deixar que el vegetal perdi aigua.
  2. Mentre va perdent aigua el carbassó, agafem un bulb de fonoll ja net i el tallem de manera ben fina.
  3. Amanim el fonoll amb oli, pebre blanc, la pela de mitja taronja ja neta i ratllada. També ratllem la meitat d'una llima i finalment n'espremem una meitat i afegim el suc al bol.
  4. Agafem una taronja i la pelem. Un cop fet, anem traient el tel de cinc grills i els afegim al bol.
  5. Agafem un formatge feta i n'esmicolem uns 30 g i els afegim al bol.
  6. Premsem el carbassó perquè tregui tota l'aigua i l'afegim al bol. Ho integrem.
  7. Acabem el plat emplatant l'amanida amb fulles d'alfàbrega i fulles de fonoll.
Anar al contingut