Amanida de carbassó i taronja
INGREDIENTS
1 bulb de fonoll
100 g carbassó
1 taronja
1 llima
30 g formatge feta
Pebre blanc
Sal
Alfàbrega fresca
Oli
PREPARACIÓ
- Ratllem gruixut 100 g de carbassó ja net i hi afegim una mica de sal per deixar que el vegetal perdi aigua.
- Mentre va perdent aigua el carbassó, agafem un bulb de fonoll ja net i el tallem de manera ben fina.
- Amanim el fonoll amb oli, pebre blanc, la pela de mitja taronja ja neta i ratllada. També ratllem la meitat d'una llima i finalment n'espremem una meitat i afegim el suc al bol.
- Agafem una taronja i la pelem. Un cop fet, anem traient el tel de cinc grills i els afegim al bol.
- Agafem un formatge feta i n'esmicolem uns 30 g i els afegim al bol.
- Premsem el carbassó perquè tregui tota l'aigua i l'afegim al bol. Ho integrem.
- Acabem el plat emplatant l'amanida amb fulles d'alfàbrega i fulles de fonoll.