Amanida de ceps amb serrat d'ovella

- Programa: La fonda
- Cuina: Pep Nogué
INGREDIENTS
2 ceps i 2 siurenys ben frescos i durs
150 g de serrat d'ovella curat del Mas Farró de la Vall de Bianya
2 alls
julivert
sal en escames
1 dl d'oli d'oliva verge extra de Mas Marcè
PREPARACIÓ
- Netegeu els ceps i siurenys amb un drap humit. Talleu el final del peu si te sorra. Talleu els barrets i les potes a làmines de dos mil·límetres de gruix i poseu-los als plats.
- Peleu i picoleu els alls i el julivert ben finament. Barregeu amb l'oli d'oliva.
- Poseu unes escames de sal al damunt de les làmines dels boletus i amaniu amb l'oli d'all i julivert.
- Acabeu amb el formatge d'ovella de Mas Farró tallat amb el pelapatates i serviu acompanyat d'un bon vi novell.