Amanida de cigrons

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cigrons són uns llegums molt nutritius, aporten energia, proteïnes vegetals, vitamines, minerals i molta fibra si es mengen amb la pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 700 g cigrons cuits 

    8 cirerols  

    2 cebes vermelles  

    1 pebrot verd 

    2 llimones 

    1 cullerada comí en pols 

    Coriandre 

    Tahina 

    Julivert 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Posem 700 g de cigrons cuits en un bol. 
  2. Tallem a brunesa 2 cebes vermelles petites. 
  3. Traiem les llavors d'un pebrot verd i el tallem.  
  4. El posem en un bol gros. 
  5. Hi afegim coriandre tallat a ganivet, i julivert tallat de la mateixa manera.  
  6. Posem els cigrons al bol gros.  
  7. Ho amanim amb sal, pebre negre i oli OVE. 
  8. Posem dues cullerades de tahina en un bol. Hi afegim el suc de mitja llimona, oli OVE, sal, 1 culleradeta de comí en pols. Mirem com ho tenim de textura. Si està massa espès, hi podem afegir un rajolí d'aigua dels cigrons o d'aigua mineral.  
  9. Ho remenem amb la vareta.  
  10. Emplatem una ració d'amanida de cigrons i hi afegim 8 cirerols tallats per la meitat. Ho acabem amb la crema de tahina.  
Anar al contingut