Amanida de cigrons
INGREDIENTS
700 g cigrons cuits
8 cirerols
2 cebes vermelles
1 pebrot verd
2 llimones
1 cullerada comí en pols
Coriandre
Tahina
Julivert
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Posem 700 g de cigrons cuits en un bol.
- Tallem a brunesa 2 cebes vermelles petites.
- Traiem les llavors d'un pebrot verd i el tallem.
- El posem en un bol gros.
- Hi afegim coriandre tallat a ganivet, i julivert tallat de la mateixa manera.
- Posem els cigrons al bol gros.
- Ho amanim amb sal, pebre negre i oli OVE.
- Posem dues cullerades de tahina en un bol. Hi afegim el suc de mitja llimona, oli OVE, sal, 1 culleradeta de comí en pols. Mirem com ho tenim de textura. Si està massa espès, hi podem afegir un rajolí d'aigua dels cigrons o d'aigua mineral.
- Ho remenem amb la vareta.
- Emplatem una ració d'amanida de cigrons i hi afegim 8 cirerols tallats per la meitat. Ho acabem amb la crema de tahina.